Най-горещата хърватска фенка не спира да провокира в Катар, грози я затвор (снимки)

28 November 2022
24 часа
Ивана Кнол на мача Хърватия - Канада
Ивана Кнол на мача Хърватия - Канада

Най-разпознаваемата фенка на хърватския национален отбор по футбол - сексапилната Ивана Кнол, разбуни духовете на световното първенство в Катар. Тя повиши значително градусите още по време на първия мач на Хърватия срещу Мароко, когато се появи на стадион "Ал Байт" в провокативен тоалет в цветовете на "шахматистите", който очертаваше даденостите й.

Впоследствие пусна и горещи снимки по бански в хърватските цветове, а дори се разходи и в този вид пред част от забележителностите в Доха, за да бъде снимана от немска телевизия.

Появи се в предизвикателна къса червено-бяла рокля и за втория мач на хърватите срещу Канада на стадион "Халифа" в Ал Раян. Роклята всъщност повече показваше, отколкото скриваше.

Всъщност още преди да започнат мачовете бившата Мис Хърватия позира на плаж по бански в хърватските цветове, който обаче не скриваше достатъчно. А и самата тя нямаше намерение да крие, дори напротив. "Какво смятате за начина, по който ще бъда облечена в Катар", запита моделката, показвайки дупето си.

И още тогава подгря феновете какво да очакват, независимо от строгите закони в страната домакин на световното първенство. 

А после изпълни заръките си.

Според информация на "Дейли мейл" Ивана Дол в момента е заплашена не само от глоба, но и от възможността да бъде пратена в затвор от катарските власти заради провокативното и фриволно поведение.

"От посетителите (както мъже, така и жени) се очаква да покажат уважение към местната култура, като избягват прекалено разголеното облекло на обществени места“, предупредиха туристическите власти на Катар преди световното първенство.

Според културата в Катар е важно коленете и раменете да бъдат покрити. На обществени места не се допускат къси рокли или дрехи без ръкави.

Облеклото на Ивана Дол е всичко друго, но не и това.

Хърватката попадна за първи път под прожекторите на световното първенство в Бразилия през 2014 г., а след това доби още по-голяма популярност на световното първенство в Русия през 2018-а. На третото си "участие" на световно в ролята на най-горещата фенка на Хърватия тя определено изпъква още повече - именно заради пълният контраст между външния й вид, начина й на обличане и местните традиции и закони.

На световното в Бразилия през 2014 г.
На световното в Бразилия през 2014 г.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

На световното в Русия през 2018 г.
На световното в Русия през 2018 г.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/