Джери Хол е подала молба за развод с медийния магнат Рупърт Мърдок

03 July 2022
24 часа
Рупърт Мърдок със съпругата си Джери Хол
Рупърт Мърдок със съпругата си Джери Хол

Актрисата и модел Джери Хол е подала молба за развод с медийния магнат Рупърт Мърдок в съда на щата Калифорния. В мотивите й се изтъкват „непреодолими различия“ след шестгодишен брак, предаде Би Би Си.

Хол заявява, че ще потърси издръжка от съпруга си, без да се посочва какви са изискванията й, но и че това може да се промени.

Раздялата е изненадваща за близките на семейството. По време на брака си с Джери Хол Мърдок публикува в туитър, че е „най-щастливият човек на света“, защото посвещава време на съпругата си.

Това ще бъде четвъртият развод за 91-годишния медиен магнат, чието състояние според "Форбс" възлиза на 17 милиарда долара. Съобщава се, че раздялата няма да окаже влияние върху медийната му империя, пише БТА.

Мърдок и 65-годишната Джери сключиха брак на церемония в Лондон през 2016 г. Двамата често ставаха обект на коментари в таблоидните издания.

Бизнесменът има още три брака зад гърба си - със стюардесата Патриша Букър, с журналистката Анна Ман, която според медиите е получила 1 милиард долара след развода им, и предприемачката Уенди Денг.

Рупърт Мърдок е баща на шест деца. Джери Холи има четири деца от връзката си с фронтмена на "Ролинг стоунс" Мик Джагър, продължила от 1977 до 1999 г.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/