Това лято пътувай лесно и удобно с видеорегистраторите на Prestigio

25 May 2022
24 часа

Prestigio представя нова серия видеорегистратори RoadRunner 185, RoadRunner 370 и RoadRunner 380

В началото на сезона на летните отпуски, Prestigio представя нова серия от видеорегистратори, за да осигури комфорта и сигурността на всяко ваше пътуване. Видеорегистраторите на Prestigio са подходящи както за семейни и лични пътувания, така и за професионални шофьори, особено когато превозват пътници. Те осигуряват сигурността на пътниците и спокойствието на шофьора.  Всички видеорегистратори на Prestigio са снабдени с G-сензор, който засича момента на сблъсък. Видеозаписът на произшествието автоматично се записва в отделна папка и е безопасно защитен от презаписване.

Prestigio RoadRunner 185 е видеорегистратор с FullHD камера, режим за нощно виждане, 2-инчов дисплей с IPS-матрица и зареждане директно от магнитната поставка, с функция за бързо освобождаване. Компактният RoadRunner 185 се поставя „с едно движение“ на магнитната поставка, удобният въртящ се механизъм позволява на водача да избере най-добрия ъгъл за наблюдение на пътя. Зареждането се осъществява чрез поставката – към устройството не са прикрепени никакви кабели. В допълнение комплектът включва 3M лента за залепване, която позволява на шофьора да избере най-подходящия начин за монтаж на камерата.

Камерата за управление заснема висококачествено видео с FullHD резолюция (1920x1080) при 30 кадъра в секунда, а ъгълът на видимост от 140° покрива до 5 ленти за движение. RoadRunner 185 е оборудван със слот за microSD карта, който позволява съхранение на заснетото видео. Функцията за цикличен запис ви позволява да записвате нови файлове върху стари неподходящи, така че да не се налага да сменяте картата с памет и да се притеснявате за липсата на място.

Prestigio RoadRunner 370GPS е с FullHD камера с режим за нощно виждане, 2-инчов дисплей с IPS матрица, GPS тракер, база данни от камери за видеозапис с редовни безплатни актуализации и автоматични гласови сигнали. Системата предупреждава за камерите за скорост на 700 метра напред. Сигналът или изскача на IPS-дисплея и с подходящи настройки се генерира като гласово съобщение. Компактната даш камера прави висококачествено видео с FullHD резолюция (1920x1080) при 30 кадъра в секунда, а ъгълът на видимост от 140° покрива до 5 ленти за движение, за да регистрира точно и до най-малкия детайл какво се случва на пътя. Този модел е комплектован и със сензор за движение и има цикличен запис на нови файлове върху неподходящи архивирани.

RoadRunner 380 е с две камери с висока резолюция, компактен черен пластмасов корпус и тежи само 88 грама. Качеството на видеото FullHD и лесно свалящата се камера с IR-сензор за нощно виждане, правят тозмодел най-доброто решение за превозване на пътници. RoadRunner 380 осигурява видимост както на пътя, така и в салона на превозното средство. Вътрешната камера с бързо освобождаване записва висококачествено видео в HD резолюция (1280x720) при 30 кадъра в секунда 

Контролът на обстановката вътре в превозното средство гарантира безопасността. Камерата е подходяща за всички видове пътнически превози, включително таксиметрови, на деца и пътувания със семейството, без шофьорът да се разсейва от пътя. Основната камера записва ситуацията на пътя във FullHD (1920x1080) при 30 кадъра в секунда и също работи в режим на нощно виждане. Ъгълът на виждане от 140° покрива до 5 ленти за движение. Устройството е оборудвано със сензор за движение и разполага с цикличен запис на нови файлове върху архивирани неподходящи.

Видеорегистраторите са налични в търговската мрежа и могат да бъдат закупени от:

https://www.technomarket.bg/

https://www.technopolis.bg/bg/

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/