Максим Бехар с награда за най-добър PR професионалист в Европа

20 May 2022
24 часа

Американското списание PRWeek обяви Максим Бехар за най-добър PR професионалист в Европа. Той е главен изпълнителен директор на PR компанията M3 Communications Group, Inc. и президент на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария.

Наградата бе обявена в Лондон на престижния международен конкурс PRWeek Global Awards 2022, организиран от най-авторитетното издание за публични комуникации в света.

Бехар получава приза за втори път. Първото отличие му бе връчено по време на специална онлайн церемония през 2020 г.

„Да бъда PR професионалист, е награда само по себе си, а да бъда най-добрият в Европа, е огромна чест и признателност. Изключително съм щастлив и благодарен отново да получа толкова престижно отличие и съжалявам, че не успях лично да получа наградата поради реализирането на важен PR проект в България. Нивото на успех, което тази награда изисква, е поредното доказателство за усиления труд, който полагаме аз и моят екип в компанията да развиваме индустрията у нас и да постигаме отлични резултати с всеки от многобройните ни проекти“, каза Максим Бехар.

Победителите в PRWeek Global Awards 2022 се избират от жури от доказани експерти в бранша от цял свят. Церемонията по връчване на наградите се състоя на живо за първи път от две години насам.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/