Николай Хаджидончев: Най-удоволетворяващи са успехите на хората, с които работя

24 January 2022
24 часа

Николай Хаджидончев има близо 30-годишен опит във фармацевтичната индустрия и пазара на потребителски стоки. След придобиването на „Актавис“ от „Тева Фармасютикълс“ Николай Хаджидончев става изпълнителен директор на „Тева“ в България и търговското подразделение на компанията – „Тева Фарма“.

В продължение на пет мандата е председател на Управителния съвет на Българската генерична фармацевтична асоциация (БГФАРМА).

Той е възпитаник на Военния университет във Велико Търново. Има завършени обучителни програми в London Business School и INSEAD.

Вижте видеото на Николай Хаджидончев, който стана част от специалния проект „Мъжете, които задават TREND“, за да научите повече за историята на успеха и мечтите му.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/