Нашенка избяга от брата на певец от "Бекстрийт Бойс"

02 December 2021
БД Онлайн
Арън и Мелани са щастливо влюбени допреди няколко дни
Арън и Мелани са щастливо влюбени допреди няколко дни

Седмица след като се роди синът им

Мелани си взе малкия Принс и се скри в Лас Вегас

Бях измамен!
Така поп певецът Арън Картър, който е брат на Ник Картър от култовата банда "Бекстрийт Бойс", обясни раздялата си с нашенката Мелани Мартин. Разлъката между българската еротична танцьорка и Арън Картър се случва едва няколко дни след като посрещнаха първото си дете.
Изпълнителят на I Want Candy обяви раздялата си с годеницата си Мелани във вторник в Twitter. Двамата са заедно близо две години, а само седмица по-рано се ражда и плодът на любовта им Принс.
"Поради лични причини Мелани Мартин и аз решихме да се разделим", написа Арън.
33-годишният татуиран американец намекна за "много голяма лъжа", в която се е забъркала Мелани, но не дава подробности. Арън отбелязва: "Мелани ме е лъгала през цялото време! Не мога дори да пророня сълза. В пълен шок съм", написа той в допълнителни постове.
"Сега нямам семейство. И аз бях измамен. Не мога да повярвам, че тя ме предаде по този начин. Дадох й света", допълва още братът на Ник Картър.
Българската сексбомба заявила, че се мести да живее в Лас Вегас със своя новороден син. Според обвиненията на Арън, който от години се бори с драмите в живота си, Мелани е общувала със семейството му, което по думите на певеца "преди години се опитват да го хвърлят в затвора". Арън разбрал, че Мелани комуникирала зад гърба му с родата, и това го разочарова безвъзвратно. Картър е отчужден от семейството си. През 2019 г. сестра му близначка Ейнджъл получи ограничителна заповед срещу него, след като твърдеше, че е заплашил да изпрати убийци в дома й.
"Синът ми Принс не заслужава нищо от това, което се случва", пише огорченият Арън.

Българката бяга с бебето във Вегас
Българката бяга с бебето във Вегас

Това е поредна любовна драма в живота на Картър. Той зарязва бившата си няколко дни след като го дарява с първородния му син, а причината за това е пламналата любов между него и нашенката Мелани. Българката е изключително популярна еротична танцьорка, а двамата се запознават в стриптийз клуб, в който Мелани работи.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/