Седмичен хороскоп: Половинките на Раците се съмняват в изневяра

29 November 2021
Алена
Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: ЧУВСТВИТЕЛНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата разчитайте на рутината в професионалната си дейност. Бъдете внимателни при създаването на нови делови партньорства с хора, случайно появили се около вас, за да избегнете бъдещите проблеми. От понеделник сте прекалено чувствителни към всичко, което се говори зад гърба ви, и приемате емоционално критиката. Настъпил е моментът да прецените възможностите си. Начинанията са успешни, но преди да се заемете с тях, се отдайте на няколкодневна почивка, защото преумората ви вреди и в един момент трудно ще отхвърляте задачите си.

Здраве: Здравето ви изисква грижи, защото сте напрегнати и нервни. Щадете себе си и не се преуморявайте. Не прекалявайте с алкохола, особено с концентратите.

Любов: Направете покупки за дома и семейството си и зарадвайте близките си с романтична вечеря. Отношенията с любимите ви хора и с брачната половинка са хармонични.

ТЕЛЕЦ: ОТГОВОРНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата бъдете внимателни и отговорни, ако имате проблеми в отношенията. Не допускайте разправии. Вашите нови познати ще ви бъдат както подкрепа в момента, така и бъдещи възможни неприятели, ако го допуснете с погрешни думи и действия, затова бъдете предпазливи. От понеделник вашата разсеяност може да ви струва сериозни пропуски и грешки. Забравете прибързаността. Съветът ми е да не оставате на работното си място до късно, защото жестът ви няма да бъде оценен като желание да сте полезни и на своите колеги, а като опит да блеснете.

Здраве: Здравето ви се стабилизира. Възможни са проблеми заради неприятна новина. Не се преуморявайте и се предпазвайте от простуди.

Любов: Късметът може да ви изневери, ако се надявате днес да срещнете голямата любов. Бъдете внимателни при запознанства, които може да са както подходящи, така и неподходящи.

БЛИЗНАЦИ: ОПТИМИЗЪМ

Работа: В началото на седмицата без значение какво става около вас сте длъжни да съхраните своя оптимизъм и бодростта на духа си. Вашата самоувереност, дори самонадеяност дразни близките и приятелите ви, но ще получите подкрепата на влиятелни хора. Вашите финансови успехи предизвикват немалко завист у колегите и приятелите ви. Обмислете бъдещи инвестиции. От понеделник новите запознанства са източник на бъдещи сериозни разочарования и на професионални неприятности. Не провеждайте разговори с непознати хора, дори и да са настойчиви. Оставете тази задача на колегите си, защото те са дистанцирани и безпристрастни.

Здраве: Здравето ви е отлично, въпреки че сте изнервени и напрегнати. От вас зависи да не обръщате внимание на дразнителите, които кръжат наоколо.

Любов: Семейните и тези от вас, които имат сериозна връзка, да не изневеряват. Романтичните срещи и запознанствата ще ви изненадат приятно, но не бързайте да се влюбвате.

РАК: ЗАДЪЛБОЧЕНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата овладейте своето нетърпение и се задълбочете в служебните си задължения. Очаквайте приходи и интересни срещи, а за мнозина вечер в почивните дни изненадата е романтична вечеря. Не ви съветвам да пътувате дори и ако се налага да провеждате делови разговори, за да избегнете неприятностите. По-добре се отдайте на рутинните си задължения и обмислете начинанията за следващия месец. От понеделник забравете за начинанията, обречени са на провал. На работното си място не се натоварвайте с повече от предвидената работа заради бликащата емоция, която трудно сдържате и предизвиквате към агресия своите колеги.

Здраве: Възможно е напрежението от предишните дни да се отрази на здравето ви заради преумората и липсата на достатъчно сън от притеснение.

Любов: Бъдете внимателни в личните отношения. Ядосали сте с поведението си и своята дистанцираност брачната си половинка, която изпитва съмнения във верността ви.

ЛЪВ: ТЪРПЕНИЕ

Работа: В дните от четвъртък сте завладени от своите мечти и сте готови да поставите началото на отговорна задача, която изисква да си наложите търпение и да не разчитате на помощ. Помислете още веднъж дали имате потенциал да превърнете мечтата си в действителност. Възможно е през почивните дни странна отпадналост да е причината да изостанете със задачите си. Не се депресирайте и не мразете целия свят. От понеделник се пазете от негативно влияние, което цели да ви тласне в погрешна посока. Успехът е с вас. Овладейте емоцията, мерете си думите. Внимавайте с кого и как общувате. Бъдете предпазливи при запознанства.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Не се срещайте с много хора заради податливост на инфекциозни заболявания. Възможни са травми. Податливи сте на простуди.

Любов: Отложете вземането на важни решения за бъдещето на вашето семейство. Трудно ще възстановите както хармонията, така и сексуалните си отношения.

ДЕВА: ТРУДНОСТИ

Работа: През първите дни на седмицата не съсипвайте постигнатото от вас до момента. Професионалните ви трудности са породени от новите ви делови партньори, които не искат да работят, а се надяват на вас и на незаслужени лични приходи. Затова се опитват да ви отнемат вашите пари и проекти, но няма да успеят, ако сте разумни и защитите правата си, без да давате право на други хора да слагат подпис вместо вас. От понеделник разногласия с вашите колеги може да станат причина за разправия. Търпението и вашата добронамереност ще ви спечелят уважението им. Не се поддавайте на гнева си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради емоциите, които ви пречат да оцените правилно реалността. Не се препоръчва употребата на алкохол и месо.

Любов: Личният ви живот ви носи трудности заради сериозни противоречия с интимната ви половинка. Няма да липсват и разправии в семейството ви. Постарайте се да ги потушите бързо.

ВЕЗНИ: ПЪТУВАНЕ

Работа: В началото на седмицата се колебаете дали да пътувате сами. Изпълнени сте с решителност и желание да сте дейни на работното място, но няма как да отложите командировката. Колегите ви са допуснали грешки заради прибързани, противоречиви и погрешни заповеди от вашите началници. Не се намесвайте. Тези от вас, които са натрапчиво дейни на работното си място, ще си спечелят неприятели. Обмисляйте внимателно действията си, за да не обидите някого. От понеделник се справяте отлично с деловите си задължения.? ?Променливото ви настроение е изцяло във ваша вреда. Предпазвайте се от грешки, за да не нарушите финансовата си стабилност.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради нежеланието ви да се откажете от крайностите, причината за неразположението ви е само вашата припряност.

Любов: Усложненията в семейните отношения са проявени от нежеланието ви да проявите разбиране към близките си. Интимният ви живот е проблемен.

СКОРПИОН: НАЧИНАНИЯ

Работа: От първия ден на седмицата начинанията ви носят очакваните резултати. Ако искате да сте спокойни, завършете започнатите задачи. Проведете планираните срещи и разговори. Работете върху самоусъвършенстването си. Не бъдете прибързани, за да не пропуснете добрите възможности, които ви поднася съдбата, ако не прекалите с изискванията си към своите колеги. От понеделник всички, които точат зъби за ново професионално поле за изява, да се въоръжат с търпение и най-напред да проучат в детайли плюсовете и минусите на мечтаната работа. Амбицирани сте да успеете и да получите обещание за нова служебна позиция, но промените може да се окажат негативни.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради прекалената ви чувствителност и опитите да се утешавате с алкохол. Пазете се от травми.

Любов: В личните отношения ви грозят проблеми. Не се притеснявайте да се обърнете към психолог въпреки гордостта си. Ако ви посетят роднини, проявете доброто си възпитание.

СТРЕЛЕЦ: РУТИННИ ЗАДАЧИ

Работа: В началото на седмицата се подгответе? за рутинни и досадни служебни задължения, както и за липса на положителни емоции. Ще се изнервите заради усещането, че сте лишени от личната си свобода. Деловите срещи и запознанствата не са очакваните, а и печеливши? от разговорите, които провеждате, няма да сте вие. Начинанията са провал, колкото и обещаващи да изглеждат в началото. Не се изкушавайте да действате прибързано. От понеделник ви е забранено да давате заеми, разчитайки на коректност и връщане на парите в следващите дни, което няма да се случи. Липсващата сума ще ви създаде сериозни затруднения, защото скоро ще ви потрябва.

Здраве: Нервното напрежение, на което сте подложени, вреди на здравето ви заради противоречията, които ви притесняват и ви е трудно да ги решите.

Любов: Възможни са проблеми в личните отношения. Предпазвайте се от раздяла. Обидени сте най-вече на интимната си половинка, която е говорила, без да мисли, и носи вина за ставащото.

КОЗИРОГ: ЕМОЦИИ

Работа: През първите дни на седмицата вашата емоция надхвърля разумните граници и може да се наложи да изяснявате причината за съществуващите от месеци професионални проблеми. Не мислете, че ще се случи чудо и всичките ви притеснения ще изчезнат сами. Спорът с вашите началници ще изненада някои от вас с понижение или уволнение, което няма да ви хареса преди края на годината. От понеделник сте изпълнени с решителност и готовност да се справите със задълженията си - лични и делови. Не е изключено да поставите началото на нови задачи, с което ще изненадате колегите си. При неочаквани делови срещи бъдете уверени в исканията си и не се притеснявайте да ги поднесете.

Здраве: Здравето ви за разлика от другите проблеми, които ви спохождат сега, е отлично, но е възможно вие самите да си навредите, ако не престанете с притесненията си.

Любов: Възникнали проблеми при ваши роднини са причината да търсят от вас финансова помощ, но няма как да сте им полезни, а и проблеми не съществуват. Изнудват ви заради злобата си.

ВОДОЛЕЙ: НОВО НАЧАЛО

Работа: От четвъртък мечтаете да се захванете с нова дейност в следващите дни, но предстои да я обмислите до най-малките подробности. Направете крачката към ново начало, като разчитате на своите знания и на интуицията си, а не на обещание за помощ, каквато няма да получите. Началото на нови занимания ще ви донесе признание. Успехът ще ви споходи и в материално отношение. Късметът е на ваша страна. Среща с партньори от чужбина ще ви обогати с полезна информация. От понеделник, ако сте зад волана, не се изкушавайте от високата скорост, повлияни от желанието си да се докажете пред себе си. Съхранете спокойствието си. Анализирайте постигнатите резултати.

Здраве: Здравето ви изисква грижи. Податливи сте на простуди. Не са изключени евентуални усложнения със здравето. Възможно е обостряне на хронични болки.

Любов: Склонни сте да забравяте, че импулсивността ви е засегнала вашите близки и е време да се извините на семейството си. От вашето поведение зависи дали ще ви простят.

РИБИ: ПРИБЪРЗАНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата при делови срещи и неотложни разговори не прекъсвайте събеседника си, за да не се провалите с проява на некомпетентност заради прибързаността си. Очаквайте известие за печалба. Не пропускайте да планирате следващия месец и да проверите финансовото си състояние. Не се изненадвайте, ако успехите ви споходят неочаквано. От понеделник не пренебрегвайте съветите на колегите си и не отхвърляйте тяхното желание да ви помогнат. Във ваша полза е да откажете? деловите предложения, които ви отправят неочаквано, дори и ако обещанията за приходи са примамливи и ви убеждават, че са вашият шанс за идните години.

Здраве: Радвате на отлично здраве, което може да съсипете с капризите и недоволството си, за които не съществува реална причина, но вие държите да спорите инатливо.

Любов: Чувствата ви са споделени. Използвайте този факт, за да възвърнете хармонията в отношенията си с брачната или интимната половинка.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/